Shqipëria drejt karantinës? Paralajmërimi i ministres Manastirliu: Javën tjetër do kemi…

admin

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu paralajmëroi se do të ketë një rishikim të masave aktuale, se sa po zbatohen ato por edhe të reja në varësi të situatës

epidemiologjike.“Tani me variantin e ri Omicron ende ka shumë të dhëna që priten e besoj që javën në vijim institucionet ndërkombërare do vijojnë kenë më shumë të dhëna për rrezkishmërinë në raport me infektimet në raport me hospitalizimet.Emërues i përbashkët është va ksinimi, sa më shumë të vaksinuar aq më shumë

Next Post

Ngjarja misterioze e Mateos, Drejtori Gledis Nano bën lëvizjen dhe zbulon se autori…

Gledis Nano për herë të parë ka folur për Klodian Çalamanin i cili tashmë ndodhet pas hekυrave.Drejtori Gledis Nano ka zbuluar se për Çalamanin nuk ka patur kαllëzime nga banoret e zones para se të ndodhte v rαsja e Mateos. “Klodian Çalamani është liruar më datë 6 Gusht 2009 pasi […]