Greqia merr vendimin për doganën e Kapshticës

admin

Autoritetet e Policisë Greke, në vijim të masave të marra nga qeveria greke mbi përballimin e situatës së krijuar për shkak të pandemisë COVID-19, kanë njoftuar palën shqiptare për shtyrjen e afatit të bllokimit të Pikës së Kalimit Kufitar Kapshticë, deri në datën 03.05.2021. “Deri në këtë datë, dalja nga […]

E kotë të nisesh për në Greqi tani, Ja cfare ka ndodhur

admin

Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit Gjirokastër deklarojnë se për 24 orë, nga data 17 shkurt deri më 18 nuk do të lejohet kalimit në Kakavijë.Autoritetet e Poli-ciisë greke, në bazë të një njoftimi zyrtar që i kanë dërguar Po-licisë Kufitare Kakavije. Sqarojnë se për shkak të grevës që do […]