Rama: Pagat e mjekëve dhe infermierëve do i rrisim 40%

Vanesa Como

Kryeministri Edi Rama premtoi sot përpara mjekëve dhe infermierëve që brenda mandatit të tretë pagat e tyre do të rriten me 40%. Ai tha se në shëndetësi është shumë krahasuar me momentin që e morën këtë sektor në vitin 2013 kur erdhën në pushtet. “Angazhimet për pagat tuaja janë pasur […]