Si e sheh rikthimin e Sali Berishës në krye të PD-së? Ish-presidenti Alfred Moisiu jep mesazhin e fuqishëm për politikën shqiptare

admin

Ish-presidenti Alfred Moisiu shprehet se lufta brenda llojit nuk është gjithnjë e keqe. Ai e bëri këtë deklaratë duke iu referuar situatës brenda PD-së. Moisiu e këshilloi Berishën dhe Bashën që ‘në radhë të parë duhet të mendojnë për vendin e pastaj për veten’.“Sigurisht politika shqiptare është komplikuar, është lufeta […]

Vjen lajmi paprìtur nga prokuroria! Dèshton akùza e Presidentit…

admin

Prokuroria e posaçme ka kërkuar pushimin e çështjes ndaj ish-drejtuesit të KED, Ardian Dvorani, i cili ishte pàditur nga presidenti i vendit Ilir Meta.Presidenti e akùzonte Dvoranin për disa shkèlje gjatë procesit të verifikimit të kandidatëve për në Gjykatën Kushtetuese.Pushimi i çështjes është kërkuar me argumentin se nuk ka vepër […]